Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Comerç internacional

Suport a la internacionalització

Comerç Internacional

Banc Sabadell, fidel al seu compromís amb les empreses i en la important labor d’acompanyament en l’obertura de nous mercats per als nostres clients, posa a la seva disposició tota l’oferta de producte financer adaptat a l’estat d’internacionalització de cada client.

Cada un dels nostres clients disposa de l’assessorament d’un especialista en operativa de comerç exterior, que l’assessorarà sobre la millor estratègia de negociació dels mitjans de pagament i de cobrament en funció del mercat on operi i de les característiques de l’operació comercial.

D’aquesta manera, el client podrà sol·licitar finançament i/o gestió de les vendes o les compres a l’estranger a través de l’ampli catàleg de productes i serveis que Banc Sabadell posa a la seva disposició i que s’adapti millor a les seves necessitats.

Banc Sabadell ofereix solucions avançades per al finançament dels nostres clients, a través de fons propis o de línies de finançament oficial, com la línia ICO Exportadors 2014, que ha finançat més de 12.316 operacions, amb un total de 541 milions, amb condicions financeres molt favorables que permeten als nostres clients, sigui quina sigui la dimensió de l’empresa, anticipar les factures pendents de cobrament a través d’operacions de descompte comercial internacional i operacions de factoring d’internacional, en les quals addicionalment Banc Sabadell ofereix cobertura d’insolvència dels deutors, així com gestió de cobrament.

Sovint, les empreses consideren l’exportació una de les assignatures més complicades en el desenvolupament de la seva activitat comercial. Per això, Banc Sabadell té com a objectiu clar fer que aquest camí sigui senzill i que els nostres clients disposin de tot l’assessorament necessari i de la millor oferta de producte i servei per assegurar que la sortida a l’exterior es faci amb èxit.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic