Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Comerç electrònic

Incrementi el seu negoci amb una botiga en línia

ACENS

Banc Sabadell i Acens (grup Telefónica) s’uneixen per facilitar el comerç electrònic a les empreses.

 • Gràcies a un senzill administrador web i a unes intuïtives eines de disseny, els clients de l’entitat financera podran crear la seva botiga en línia sense necessitat de tenir coneixements de disseny i programació
 • Les botigues en línia d’Acens es poden personalitzar segons les necessitats de cada comerç i incorporen unes avançades opcions de disseny, màrqueting, funcionalitats per al comerç mòbil i integració amb xarxes socials.

Banc Sabadell I Acens,companyia del grup Telefónica i proveïdor líder de serveis tecnològics per al mercat empresarial, han signat un acord per facilitar a les empreses i els particulars l’accés al comerç electrònic. Aquesta aliança pretén ajudar les empreses a incrementar el seu negoci, ja que el 59% de les pimes que ven per Internet reconeix haver augmentat les seves vendes.

Gràcies al senzill administrador web de les botigues en línia i a les seves intuïtives eines de disseny, els clients de Banc Sabadell podran crear la seva botiga en línia sense necessitat de tenir coneixements de disseny i programació. D’aquesta manera, podran gaudir d’un canal de vendes nou i participar en els més de 12.300 milions d’euros que facturarà l’e-commerce enguany a Espanya, segons les previsions de l’Observatori Nacional de les Telecomunicacions.

Les botigues en línia d’Acens permeten a particulars i empreses obrir fàcilment un canal nou per a la venda dels seus productes i estan disponibles en tres modalitats de contractació: Pla Inici (10,50 euros/mes, per a botigues de fins a 1.000 productes), Pla Professional (17,50 euros/mes, per a 2.000 productes) i Pla Empresarial (31,50 euros/mes, per a 20.000 productes). Els clients de Banc Sabadell podran contractar i posar en marxa la seva botiga virtual en només uns clics des de l’enllaç www.bancsabadell.com/ecommerce.

L’avantatge de les botigues en línia d’Acens és que són adaptables a qualsevol producte i servei i totalment personalitzables. A més a més, permeten des del tauler de control comprovar en tot moment com es veu la seva botiga en línia en un telèfon intel·ligent, sense necessitat d’utilitzar el seu mòbil. Es calcula que gairebé dos de cada tres espanyols utilitza el mòbil per accedir a webs o apps de compres almenys una vegada al mes.

Així mateix, aquelles empreses que vulguin vendre a l’estranger poden configurar la seva botiga virtual en els principals idiomes, monedes i formes de pagament. A més a més, les botigues s’han concebut per integrar-se fàcilment amb les plataformes de comerç electrònic principals –com eBay– i per interactuar amb les apps i les xarxes socials, en incloure eines d’anàlisi i màrqueting, de recomanació de productes, ginys per a Youtube i plantilles per a la creació d’un blog.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic