Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Cobraments i pagaments

SEPA: què queda per fer?

SEPA

Una part significativa de les nostres empreses clients ha finalitzat o està a punt de finalitzar el seu procés de migració a SEPA de transferències i càrrecs domiciliats, però si la seva empresa encara porta a terme els canvis necessaris per migrar a SEPA, li oferim la possibilitat de convertir els seus fitxers actuals de transferències (N-34) i rebuts domiciliats (N-19) en fitxers de transferències i càrrecs directes SEPA (N-34.14 i N-19.15, respectivament) de manera fàcil, ràpida i segura.

Només ens ha d’enviar el fitxer com de costum a través de BS Online i, en el moment de fer-ne la validació o l’enviament, Banc Sabadell generarà un fitxer nou SEPA, amb el contingut del fitxer inicial però adaptant la informació i els camps a les especificacions dels nous fitxers 34.14 i 19.15, seguint les regles de migració, que pot trobar en la pàgina www.sepaesp.es, l’informarem dels canvis fets i, amb la seva autorització, tramitarem el fitxer en format SEPA. Tot això, en qüestió de segons i sense cost addicional.

Una vegada superada aquesta primera etapa de migració a SEPA, les empreses usuàries de la norma 58 o la norma 32, que deixaran de poder utilitzar-se a partir de l’1 de febrer de 2016, han de començar a dissenyar el seu full de ruta per substituir els avançaments de crèdits comercials (fitxers N-58) o el descompte comercial (fitxers N-32) pels càrrecs directes SEPA norma 19.14 (CORE) o norma 19.44 (B2B).

Tant si utilitza les seves pròpies aplicacions o sistemes per generar els nous fitxers SEPA com si utilitza eines del grup Sabadell per generar-los, l’ajudem a fer els últims passos. Consulti la nostra pàgina web sobre SEPA, on trobarà informació sobre com validar i enviar els nous fitxers o com actualitzar les eines Banc Sabadell amb les versions compatibles SEPA.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic