Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

AutoRenting

Ecosolucions per a la seva flota de vehicles amb BanSabadell Renting

SabadellRenting

Hi ha estudis que asseguren que la contaminació generada pels vehicles provoca directament més morts que els accidents de trànsit. La veritat és que el transport és una de les principals fonts d’emissió de soroll i gasos contaminants a l’atmosfera, i adquireix més importància en entorns urbans d’alta concentració i densitat de població. S’estima que, en una ciutat, la substitució de 2.000 vehicles convencionals amb motor de combustió per vehicles elèctrics podria evitar l’emissió de 4.471 tones de CO2 cada any i reduir el consum de petroli al voltant de 4.282 tones equivalents de petroli l’any.

L’opció del vehicle elèctric ens brinda molts avantatges. En l’àmbit col·lectiu, millora la sostenibilitat del medi ambient, ja que no emet gasos contaminants, evita la producció de residus com olis o filtres, elimina les conseqüències ambientals i socials del consum de petroli, contribueix a una menor dependència dels combustibles fòssils i pràcticament no produeix contaminació acústica. Per tot això, no és gens estrany que fins i tot partits polítics del nostre país hagin proposat prohibir els vehicles dièsel a partir del 2020.

En l’àmbit individual, optar per la tecnologia elèctrica per resoldre les qüestions de mobilitat ens permetrà disminuir costos, amb un estalvi que pot rondar el 80% del cost actual (la despesa d’un vehicle elèctric és aproximadament d’1 euro per cada 6 euros que gastem en un dièsel convencional), i si, a més, considerem que més del 80% de l’ús diari en l’àmbit urbà és inferior als 30 quilòmetres, podríem dir que un vehicle amb 200 quilòmetres d’autonomia s’hauria carregar cada 6 o 7 dies.1

Però, a més de l’estalvi directe en combustible, hi ha altres mesures que ja estan aplicant ajuntaments com els de Madrid, Barcelona, ​​Sevilla, Vigo, Pamplona i molts altres, que amb l’afany de potenciar l’ús d’aquest tipus de vehicles sostenibles generen beneficis per als seus usuaris. Per exemple, en alguns ja es permet l’aparcament gratuït en les places d’estacionament limitat (zona blava, etc.), s’apliquen plans d’instal·lació de punts de recàrrega a tota la ciutat, s’estableixen bonificacions de fins al 30% en autopistes, es reserven places de pàrquing exclusivament per a ells o actuen limitant l’accés a determinats punts de la ciutat només a aquests vehicles. Totes aquestes són mesures d’acció positiva per incentivar la renovació del parc de vehicles per models eficients que contribueixin al benestar col·lectiu.

A Sabadell Renting hem volgut donar resposta a totes les empreses i professionals que valoren la possibilitat de substituir els seus vehicles per la tecnologia elèctrica, apostant per solucions molt més sostenibles que, al mateix temps, els reportin un benefici clar en termes de costos.

La nostra companyia, que ja és líder en instal·lacions d’eficiència energètica a través de la modalitat de rènting, ha creat una nova línia de negoci eco per a la seva divisió d’automòbils amb ofertes per a tot tipus de necessitats, des de vehicle urbà a compacte i furgoneta de càrrega. Pots consultar aquestes ofertes a www.bancsabadell.com/renting.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins el compromís de l’entitat amb la sostenibilitat i es materialitza en fets com ara que avui el 95% de la seva factura elèctrica procedeix de fonts sostenibles (i s’estima que serà d’un 100% el 2016). A més a més, contribueix a consolidar els principis que va fixar en el seu Pla director de responsabilitat social corporativa de 2013, en què apostava per la inversió sostenible i la sostenibilitat ambiental.

Font: Informe de l’Institut per a la Diversificació i Estalvi d’Energia.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic