Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda

L'ajudem?
 • Estem a la seva disposició.
  Tots els dies les 24h.


 • 902 323 000
 • Atenció online - xat
 • @Sabadell_Help


Vol que li truquem
Enviï'ns les seves dades i li truquem

Li pot interessar...

Atenció en xarxes socials

Twitter, Facebook i Google+

Cada dia són més els clients que decideixen seguir Banc Sabadell a les xarxes socials per a estar més a prop del seu banc.

L'objectiu és resoldre les seves inquietuts d'una manera més orientada als nous canals de comunicació, d'una forma més ràpida i àgil.

Banc Sabadell atén personalitzadament i ininterrompudament a través del telèfon 902 323 000 , el correu eletrònic  info@bancsabadell.com , i a les xarxes socials (Twitter, Facebook i Google +), tots els dies, les 24 hores.

Normes de participació en els espais de Banc Sabadell a les xarxes socials


Des de principi de 2010, el grup Banc Sabadell (el banc) participa en espais de conversa social a Internet a través de les xarxes socials més populars amb els objectius següents:

1. Excel·lència en el servei

El banc està a disposició de tots els clients i potencials clients a TwitterFacebook y Google Plus per respondre totes les consultes que s’adrecen al banc en aquests espais les 24 hores del dia, tots els dies de l’any.

2. Difusió de les activitats de la companyia

Des de la Sala de premsa  es difonen els comunicats d’interès per a l’opinió pública i els esdeveniments més destacats relacionats amb el grup Banc Sabadell.
Així mateix, les diferents activitats públiques de l’empresa també es registren blog corporativo y en otros repositorios públicos (FlickrYoutubeSlideshare).

3. Explorar nous espais de conversa

A més de les converses a Twitter, Facebook i Google Plus, Banc Sabadell ha posat en marxa un  un apartat de suggeriments i ideesper tal que clients i potencials clients puguin participar, si volen, en el procés de creació de valor i ajudar-nos a millorar els nostres productes i serveis.

4. Participació de tercers en els espais del banc a les xarxes socials

Els serveis de xarxes socials titularitat del banc, en què clients i usuaris en general poden publicar continguts (veure espais principals a http://socialmedia.bancsabadell.com), estan regulats i gestionats pel banc segons les normes de participació que es detallen a continuació.

Normes de regulació dels serveis oferts per Banc Sabadell a les xarxes socials

1. Accés als serveis disponibles

La participació és oberta i accessible per a qualsevol persona, sempre que es respectin unes normes elementals de respecte i convivència. Agraïm la teva col·laboració i t’informem que som a disposició teva també per correu electrònic a l’adreça http://socialmedia.bancsabadell.com

2. Normes generals

Els serveis de Banc Sabadell a les xarxes socials es regularan per les normes generals següents:
 •  És missió del banc fomentar, en els espais a les xarxes socials on té presència corporativa, la publicació d’opinions i comentaris relacionats amb l’activitat de l’entitat i es reservarà el dret de suprimir o no publicar allò que no tingui relació amb aquest context. De manera general s’eliminaran els continguts publicitaris d’altres empreses.

 •  És imprescindible respectar les lleis i els drets, fent una especial atenció als relacionats amb la propietat intel·lectual i la protecció de dades personals. En qualsevol cas, Banc Sabadell no es fa responsable dels continguts que les persones alienes al banc puguin publicar en els seus espais públics a les xarxes socials.

 • No subministri mai informació de comptes o d’accés al banc a través de les xarxes socials. Des de Banc Sabadell mai li demanarem dades confidencials, com ara contrasenyes o números secrets, ni per correu electrònic ni per formularis. Banc Sabadell no es fa responsable de les polítiques de privadesa o seguretat dels llocs web a les xarxes socials en què manté presència (facebook, twitter, youtube, flickr, uservoice, typepad o altres que es puguin incorporar en un futur) o en llocs web de tercers que puguin estar relacionats.

 • Només en el cas que el gestor hagi d’accedir a la seva informació de client prèviament cedida en contractar algun dels serveis del grup, pot ser que li sol·licitem dades de contacte (tan sols nom, telèfon de contacte i número d’oficina) per poder atendre la seva petició. Li comuniquem que les dades personals que ens pugui facilitar per aquest canal són necessàries per tramitar i gestionar la seva sol·licitud, per la qual cosa Banco de Sabadell, S.A. queda autoritzat per al tractament i registre de les dades en els fitxers respectius. En els termes de la normativa aplicable, vostè podrà revocar en qualsevol moment l’autorització concedida per al tractament i la cessió de les dades personals, així com, en el cas de persona física, exercir els drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, adreçant-se per escrit a la unitat Drets LOPD del responsable d’aquestes, que és el banc a través del seu domicili social, a l'Avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alacant, o a través de qualsevol de les seves oficines obertes al públic.”
   
 • No es permet publicar comentaris que vulnerin l’honor de les persones a través d’insults, calúmnies, missatges racistes, sexistes, que fomentin la violència, ni similars.

 • El banc es reserva el dret de suprimir sense avís previ qualsevol contingut publicat als espais de participació que no compleixi el que s’estableix en aquestes normes generals de participación.
3. Normes particulars per als serveis d’atenció a Twitter, Facebook i Google Plus

La missió principal del servei d’atenció a clients i potencials clients a les xarxes socials és atendre consultes i solucionar dubtes relacionats amb l’operativa de productes i serveis prestats als clients a través de les marques comercials del grup Banc Sabadell.

Per utilitzar el servei d'atenció a Twitter t'has d'adreçar a l'usuari @Sabadell_Help, per ser atès a través de Facebook has d'escriure a la pestanya "¿T'ajudem?"También puedes hacernos tus consultas en Google+

A través d’aquests canals no s’atendran peticions relacionades amb la negociació de les condicions financeres dels productes contractats, ni amb fets econòmics o institucionals que impliquin un posicionament o valoració per part del banc.

4. Normes particulars per al servei Fòrum d’idees i suggeriments de Banc Sabadell

El Fòrum d’idees i suggeriments, recull aportacions de clients i potencials clients amb la finalitat de millorar els serveis, productes i operativa del Banc “amb idees i suggeriments concrets”.

Per participar al fòrum d’idees i suggeriments de Banc Sabadell, pots accedir des de facebook.com/bancosabadell (apartat de suggeriments) o directament des de http://feedback.bancsabadell.com/. També està accessible mitjançant una pestanya amb el títol “suggeriments” visible en algunes de les pàgines dels llocs web.

A continuació es relacionen les normes que has de conèixer per participar en aquest fòrum:

 • Quan la teva aportació arribi als 50 vots, analitzarem la teva idea, avaluarem la seva viabilitat i les possibilitats de portar-la a terme i contactarem amb tu per informar-te.
   
 • Pots conèixer a través d’aquest mateix fòrum, el grau d’avançament, viabilitat, planificació, etc. de totes les iniciatives amb 50 vots o més, conèixer i votar les noves idees.
   
 • S’estableix un termini màxim de 30 dies perquè el teu suggeriment arribi als 50 vots necessaris per a avaluar la idea i donar una resposta. Passats aquests 30 dies, si la idea no obté els 50 vots, la teva aportació es classificarà com desestimada.
   
 • No és objectiu del fòrum de suggeriments de Banc Sabadell rebre iniciatives que plantegen exclusivament una millor retribució dinerària o aspectes similars ni aquelles que reflecteixin una insatisfacció puntual per part del client o potencial client.

  En aquests casos, Banc Sabadell posa a disposició de tots els clients i potencials clients, els següents canals: Twitter, Facebook, info@bancsabadell.com, en el nostre canal de xat o bé et cridem gratis en l’apartat de la dreta aquí i el 902 323 000 per atendre tots aquests suggeriments, tots els dies de l’any, les 24 hores.

Banc Sabadell.