Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Assegurances

Assegurances empreses

Assegurances

Atès que cada empresa és diferent i cada activitat té les seves particularitats, és important que les petites i mitjanes empreses puguin comptar amb una oferta asseguradora a la seva mida que els proporcioni la tranquil·litat i seguretat que necessiten.

Per aquest motiu, a Banc Sabadell posem a disposició dels nostres clients la gamma d’assegurances Zurich per a empreses, amb àmplies cobertures que garanteixen a les empreses assegurades la millor protecció, sigui quina sigui la seva activitat i dimensió. Flexibilitat de contractació i una personalització màxima de les cobertures, així com un ampli ventall de límits assegurables, són algunes de les característiques d’aquests productes que Zurich ofereix als clients de la nostra entitat.

Tenir assegurades diferents ubicacions de la mateixa empresa en una sola pòlissa o tenir la garantia que, en cas de sinistre, l’empresa serà indemnitzada pel 100% del capital assegurat en pòlissa en concepte de despeses permanents o benefici brut, són dos bàsics per a la supervivència d’un petit negoci que ofereix Protecció Empreses. Una assegurança multirisc i flexible pensada per protegir tant els actius de l’empresa com els beneficis que es generin de la seva activitat. Tot en una mateixa pòlissa i amb l’avantatge de poder adaptar els límits i les garanties a la dimensió de la companyia i assegurar-se així de seleccionar i pagar per la protecció que realment necessita.

De la mateixa manera, és important per a un directiu tenir la tranquil·litat que el seu patrimoni personal no estarà compromès per una mala praxi. Per aquest motiu, Protecció Consellers i Directius cobreix aquest col·lectiu davant de possibles reclamacions de creditors, accionistes o empleats en cas de cometre actes incorrectes mentre exerceixen el seu càrrec.

Els imprevistos econòmics que els danys ocasionats a tercers poden ocasionar són una de les grans preocupacions per a la majoria dels nostres clients. Per això, posem a la seva disposició l’assegurança Protecció Responsabilitat Civil, amb què els negocis i comerços estan coberts davant de reclamacions d’assalariats, després de finalitzar una feina o en altres supòsits derivats de la seva activitat empresarial.

L’assegurança de responsabilitat civil de Zurich assegurances per a professionals i autònoms protegeix el patrimoni de la seva empresa, el seu negoci. En l’exercici de la seva activitat professional, les empreses i els autònoms estan exposats a cometre errors, omissions o a patir actes deshonestos per part d’empleats, que poden comportar reclamacions o demandes per part de tercers; per tot això, és imprescindible disposar d’una bona assegurança de responsabilitat civil professional.

Aquesta completa gamma d’assegurances inclou també una modalitat que té com a objectiu protegir el transport de les mercaderies de la seva empresa en qualsevol tipus de transport. Així, les petites i mitjanes empreses que contractin Protecció Transports tindran les seves mercaderies cobertes davant d’una gran quantitat de supòsits i evitaran, d’aquesta manera, pèrdues econòmiques de vital importància per a una pime.

Un escenari tan incert i canviant com l’actual posa de manifest la importància d’estar cobert davant de qualsevol imprevist.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic