Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

Assegurances

Eines que permeten a les empreses incrementar els seus objectius de vendes i ajudar-les a obrir nous mercats amb els riscos molt delimitats

Risk management

Cada vegada les empreses s’interessen més pel risk management, ja que no tan sols es tracta de vendre sinó també de cobrar. Si, a més a més, hi afegeixes el factor distància, les empreses cada vegada venen més lluny geogràficament i cal adjuntar-hi el factor exportació…

Fa que els departaments financers i de gestió busquin la seguretat, la informació abans de la venda i evidentment el finançament i la gestió de cobrament.

Quan les empreses obren un mercat volen tenir la seguretat d’una pòlissa d’assegurança de crèdit i els bancs els oferim la possibilitat d’utilitzar el facturatge amb cobertura d’aquesta assegurança. Es tracta de l’eina financera ideal per complementar l’assegurança.

Així, l’empresa aconsegueix finançament i seguretat o, més ben dit, seguretat i finançament, ja que el facturatge li permet afegir el servei de gestió de cobrament i de recobrament.

Aquestes eines permeten a les empreses poder incrementar els seus objectius de vendes, ajudant a obrir nous mercats i amb els riscos molt delimitats.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic