Actualitzi el seu navegador

Actualitzi el seu navegador

Està fent servir una versió antiga del seu navegador. Li recomanem que l’actualitzi o canviï d’explorador per millorar la seva experiència al web.

Altres webs del grup Oficines
Ajuda urgentAjuda
L'ajudem?
 • Consulti el nostre
  assistent virtual
 • Atenció en línia - Xat
 • Visiti una de les
  nostres oficines

"Outlet" vehicles BS Renting

Nou outlet de vehicles de BS Renting prop de Barcelona

AutoRenting

BS Renting és l’únic centre de vehicles d’ocasió de Banc Sabadell a tot el territori espanyol.

Banc Sabadell ha posat en marxa, al peu de la N-II entre Cabrera de Mar i Mataró, el nou centre de vehicles d’ocasió BS Renting. El concessionari, que disposa d’una planta principal de 1.300 metres quadrats i un espai inferior de 1.800 metres –on hi ha el taller de reparació–, pren el relleu a l’antiga nau de lloguer situada a Montcada i Reixac. Un canvi que ha permès “guanyar espai, visibilitat i, sobretot, dinamitzar les vendes de vehicles”, explica el director de Serveis, Operacions i Remàrqueting de Banc Sabadell, Pere Emilio.

L’outlet de vehicles, ubicat en una zona de referència automobilística al Maresme, és l’únic centre de BS Renting a tot Espanya. “Disposar d’un gran espai com aquest ens facilita la feina, ja que s’agilitza tot el procés perquè se centralitzen en un únic espai tots els serveis”, comenta Pere Emilio. I és que quan finalitza el contracte de rènting del vehicle amb el banc, aquest arriba directament a les noves instal·lacions i se li han d’aplicar un seguit de processos per posar-lo a la venda.

Concessionari SabadellRenting

 

Negoci en creixement

BS Renting ocupa la quarta posició del mercat en el rànquing d’entitats financeres. Actualment, la flota anual és de 6.000 vehicles i, aproximadament, es posen a la venda uns 200 automòbils al mes. Banc Sabadell, però, també ofereix altres productes de rènting, com equips informàtics i de comunicació (InfoRenting) i altres béns d’equip (EquipRenting), equips d’electromedicina, wellness, fitness i sanitaris (SaniRenting) i equipament per a les farmàcies (FarmaRenting).

El nou outlet de vehicles de BS Renting ha esdevingut també un pol d’atracció per a altres empreses que han decidit obrir els seus negocis a la mateixa nau comercial.

Pere Emilio, director de Serveis, Operacions i Remàrqueting de Banc Sabadell, és un directiu amb més de 20 anys d’experiència en el sector. Ha treballat durant vuit anys com a director de Finalitzacions de CaixaRenting, on ha gestionat la venda de més de 8.000 vehicles anuals.

“És una gran oportunitat per demostrar l’excel·lència en la qualitat del servei. Aquesta nova estructura disposa d’unes instal·lacions de referència en el sector. Estem segurs de la qualitat dels vehicles que posem a disposició dels clients, per això ens comprometem a canviar el vehicle si, per motius de funcionament, el comprador final no està satisfet amb l’adquisició”.

 • Buscador oficinas Vingui a visitar-nos

  Correo electronico Contacti'ns

  Enviar un

  correu electrònic