matricula-202300266-7-9-10799
Coneix els nostres productes
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions Document informatiu comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
matricula-
matricula-
matricula-
matricula-
matricula-

Rendes Vitalícies de Banc Sabadell

Una renda assegurada i periòdica

Demana la teva renda vitalícia Demana la teva renda vitalícia 
Per a més grans de 55 anys  
matricula-
El teu ingrés extra mensual

Una retribució fixa per sempre, sense sorpreses 

Amb la renda vitalícia rebràs el mateix import cada mes durant tota la vida i podràs gaudir-lo de forma immediata i des del primer moment. Només has de fer una aportació única inicial d'almenys 12.000 €1
Demana cita i contracta la teva renda vitalícia 
matricula-
Troba la teva renda ideal 

Una renda vitalícia pensada per adaptar-se a les teves necessitats 

Comptem amb diferents opcions en funció dels objectius que vulguis assolir i del capital que vulguis deixar als teus beneficiaris. Així pots triar el que millor encaixi amb els teus plans de futur. 

Aconsegueix la renda vitalícia 
matricula-
Excel·lent fiscalitat 

Amb avantatges fiscals i la possibilitat de rescatar el capital 

Un dels productes amb millor fiscalitat perquè fins a un 92 % de les rendes poden estar exemptes de tributació, segons la teva edat en fer la contractació2. I, si ho necessites, pots rescatar el capital amb certes condicions3
Demana la teva renda vitalícia 

Les claus de la teva renda vitalícia 

Rendibilitat assegurada 
Rendes garantides i conegudes per endavant, protegides de la volatilitat dels mercats de renda variable. 
Ingressos de per vida 
Des de 12.000 €1, podràs gaudir d'una renda per sempre i d'un capital per llegar-lo als teus beneficiaris. 
Beneficis fiscals 

Amb reduccions fiscals en el cobrament de les rendes, en funció de la teva edat en contractar la renda vitalícia2.  

Àmplia gamma de rendes 
Tria la teva renda ideal, segons l'import mensual que vols percebre i el capital que vols mantenir per als teus beneficiaris. 
Rendibilitat assegurada 
Rendes garantides i conegudes per endavant, protegides de la volatilitat dels mercats de renda variable. 
Ingressos de per vida 
Des de 12.000 €1, podràs gaudir d'una renda per sempre i d'un capital per llegar-lo als teus beneficiaris. 
Beneficis fiscals 

Amb reduccions fiscals en el cobrament de les rendes, en funció de la teva edat en contractar la renda vitalícia2.  

Àmplia gamma de rendes 
Tria la teva renda ideal, segons l'import mensual que vols percebre i el capital que vols mantenir per als teus beneficiaris. 
matricula-

Escull l'assegurança de renda vitalícia segons les teves necessitats 

matricula-

Pensada per ajudar els beneficiaris, que rebran: 

El capital aportat.  I un capital addicional, segons la seva edat:  Més joves de 65 anys: 10 % de l'import de la prima aportada (fins a 12.000 €). Més grans de 65 anys o amb riscos agreujats: 600 €. 
 

Perquè incrementis els teus ingressos mensuals: 

Consumiràs mes a mes part del capital aportat.  En cas de mort, els teus beneficiaris tindran assegurat el cobrament de la inversió segons el percentatge contractat (70 % - 80 % - 90 %). 

Una altra opció per incrementar la teva renda mensual: 

Intenta mantenir el capital per als beneficiaris.  Reben el capital aportat menys les rendes brutes cobrades. 

Si vols cobrar la renda més alta possible: 

Obtindràs una renda mensual de més import. Decideix si vols o no que un beneficiari continuï cobrant aquesta renda vitalícia o una part d'aquesta.  Tria la periodicitat del cobrament i si prefereixes que la renda creixi de forma anual o que sigui constant. 
matricula-
Producto no sostenible, no es adecuado para clientes que manifiesten preferencias en sostenibilidad. Este producto de seguro no reune los requisitos necesarios para ser clasificado como producto que permita cubrir las preferencias de sostenibilidad según la normativa aplicable (Reglamento (UE) 2019/2088, Reglamento Delegado (UE) 2020/852 y el Reglamento Delegado (UE) 2017/2359 según modificación introducida por el Reglamento Delegado (UE) 2021/1257).
matricula-

La teva renda vitalícia llesta en només 3 passos 

Demana cita a una de les nostres més de mil oficines a Espanya i t'explicarem tot el que necessites saber sobre la renda vitalícia que més et convé. 

Aconsegueix la renda que més s'ajusta a la teva edat, a les teves metes i al capital que vulguis deixar als teus beneficiaris. Els nostres experts et poden ajudar. 

Un cop hagis seleccionat la teva renda vitalícia, signa el contracte digital i comença a estalviar de forma periòdica per gaudir de la jubilació que desitges. 

matricula-
Descobreix la guia de rendes vitalícies  Descubre la Guía de Renta Vitalicia
matricula-

Descobreix altres maneres d'estalviar per a la jubilació amb Banc Sabadell

matricula-
Sabadell Plans Futur
Els plans que s'adapten segons la teva edat
Gestió de les inversions en funció del teu perfil de risc. Canvi de renda variable a fixa a mesura que arriba la teva jubilació.  Amb avantatges fiscals, paga menys en la declaració de la renda.
Aconsegueix el teu pla
Plans de Pensions Individuals
Per planificar l'estalvi de cara a la jubilació
Per als que busquen rendibilitat a llarg termini. Decideix quan i quant vols aportar al pla que més encaixi amb tu. Amb avantatges fiscals, paga menys en la declaració de la renda.
Contracta el teu pla
Plans de Previsió Assegurats
Rendibilitat garantida i coneguda per endavant
Si tens un perfil conservador i estàs a prop de la jubilació. Capital per als teus beneficiaris en cas de mort. Amb avantatges fiscals, paga menys en la declaració de la renda.
Obre el teu pla
Plans Individuals d'Estalvi Sistemàtic, PIES Garanteix la teva jubilació 
Complementa les teves aportacions a plans de pensions/previsió.  Disponibilitat total o parcial sense penalització. Quan vulguis.   Aporta fins a un màxim de 8.000 € a l’any. Tu decideixes com. 
Obre el teu pla 
matricula-

Gestiona la teva economia domèstica amb el servei Finances Personals 

La forma més clara i senzilla d’organitzar la teva economia domèstica. Accedeix al teu BS Online i consulta tota la informació sobre quants diners has gastat i en què els has gastat. 
Accedeix a Finances Personals Accedeix a Finances Personals 
matricula-

Els avantatges de la banca digital amb el millor d'un banc expert

matricula-

Respondemos tus preguntas más frecuentes

¿Qué es una renta vitalicia?

 
Es un seguro de vida-ahorro por el que cobrarás una renta fija mensual durante toda tu vida. Es decir, con Renta Vitalicia tu dinero ahorrado te proporcionará un ingreso extra mensual para, por ejemplo, complementar tu pensión. Además, según la modalidad que contrates y en caso de fallecimiento, se puede mantener el capital para tus hijos o beneficiarios.

¿Cómo funcionan las rentas vitalicias?

 
Lo único que necesitarás es hacer una aportación única de al menos 12.000 €. A partir de aquí, irás recibiendo en tu cuenta una renta fija durante toda tu vida, lo que significa que cada mes te ingresaremos un mismo importe y además de forma inmediata, desde el momento en que hagas la aportación. 

¿Qué más debes tener en cuenta?

 
A excepción de la Pensión Vitalicia, puedes rescatar el capital de Renta Vitalicia si lo necesitaras, aunque hacerlo puede significar que recuperes una cantidad menor a la prima que aportaste3. Estas pérdidas dependen de la modalidad de Renta Vitalicia que se tenga contratada, de la fecha en la que se realice el rescate y del precio del activo referenciado a la inversión.
 
Tener contratada una Renta Vitalicia significa que hasta un 92% de tus rentas pueden no estar sujetas a tributación, siempre dependiendo de la edad que tenga la persona al contratarla2. Si tiene entre 60 y 65 años el porcentaje de renta percibida no sujeto a tributación es del 76%, entre 66 y 69 años es del 80% y a partir de 70 años es del 92%.

¿Cuál es la mejor renta vitalicia para mí?

 

Debes escoger el seguro de Renta Vitalicia según lo que necesites: 

  • Si quieres que, en caso de fallecimiento, los beneficiarios que hayas designado reciban el capital aportado más un capital adicional, tu producto es la Renta Vitalicia 100%. El capital adicional es igual al 10% del importe de la prima aportada con un límite de 12.000€ para asegurados menores de 65 años y de 600 € para asegurados mayores de 65 años o que presenten riesgos agravados.
  • Si contratas la Renta Vitalicia 70% - 80% - 90%, incrementarás tu renta mensual a cambio del consumo de parte del capital aportado, por lo que, en caso de fallecimiento, los beneficiarios recibirán menos capital. 
  • Otra opción para cobrar una renta mensual superior es la Renta Vitalicia Capital Decreciente, con la que se intenta mantener capital para los beneficiarios que, en caso de fallecimiento, reciben el capital aportado menos las rentas brutas cobradas.
  • Si no quieres mantener el capital para ningún beneficiario y así obtener una renta mensual de mayor importe, entonces tu opción es la Pensión Vitalicia. 
matricula-

Això et pot interessar

Jubilació - 27/07/2021

Per què les rendes vitalícies poden ser un bon complement per a la jubilació

 
Encara que no gaudeixin de tanta popularitat com els plans de pensions, les rendes vitalícies ofereixen molts avantatges als estalviadors...
Llegir article 4 min

Jubilació - 18/11/2021

Em disposo a contractar el meu primer pla de pensions; què he de tenir en compte?

 
Sempre és encertat voler complementar econòmicament la pensió pública de jubilació, no obstant això...
Llegir article 3 min
matricula-

Tens cap dubte? Som aquí per ajudar-te

Oficines i caixers

Localitza una oficina o demana cita prèvia​​​​​​​

Assistent virtual

Disponible 24/7 al botó d'Assistent Virtual

Posa’t en contacte amb nosaltres

T'ajudem a través d'aquestes altres vies de contace

Servei de At. al Client

Accedeix per presentar una reclamació oficial
matricula-
Condicions legals
matricula-
IniciJubilació Renda Vitalícia
Complementa la teva pensió amb una renda assegurada 
Demana cita Demana cita