matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Com demanar el duplicat d’un rebut
Carlos S.Ponz  - Mon Jan 01 11:57:50 CET 2024
Compartir

A través de l’àrea de documentació digital a l'app o la pàgina web del banc és possible demanar el duplicat d’un rebut.

La banca digital ofereix als usuaris un important ventall d’avantatges, com ara la flexibilitat per realitzar operacions bancàries a qualsevol hora i des del lloc que triïn o gestionar els seus comptes per tenir més control dels seus ingressos i les seves despeses. Entre els serveis disponibles a l’app o la pàgina web de Banc Sabadell es troba la nova àrea de documentació digital, on és possible gestionar la nostra documentació de manera telemàtica, ja que podrem trobar tots els documents i les notificacions relacionats amb els nostres comptes. D’aquesta manera, per exemple, podrem sol·licitar còmodament el duplicat d’un rebut o un moviment, cercar certificats o generar un informe fiscal, pensant en la declaració de la renda.

Nova àrea de documentació digital

A la nova àrea de documentació digital, disponible tant a l’app com al nostre perfil de banc digital, al qual podem accedir des de la pàgina web de Banc Sabadell, s’emmagatzema tota la nostra documentació al costat de l’apartat de Correspondència Digital. D’aquesta manera se soluciona una de les principals demandes dels usuaris que, amb freqüència, havien d’acudir físicament a les oficines bancàries o trucar a Oficina Directa si no localitzaven el que estaven buscant.

Dins de l’àrea de documentació digital, qualsevol usuari, d’una manera fàcil, intuïtiva i segura, pot navegar entre els diferents apartats disponibles, com ara Signatures Pendents, Correspondència, Contractes i Missatges. En concret, s’ha renovat recentment el disseny de Correspondència perquè resulti molt més senzill trobar la documentació sobre els nostres productes, les operatives, els rebuts i les comunicacions sobre els comptes. A més, s’han afegit opcions de filtres avançades per facilitar la cerca de certificats, duplicats de moviments, documents o l’informe fiscal.

Com accedir a l’àrea de documentació digital

Hi ha dues vies per accedir a l’àrea de documentació digital:

  • Des de l’app, un cop introduïda la nostra clau d’accés, cal seguir la següent ruta: Menú; Documentació Digital; Correspondència.

  • Des de la pàgina web de Banc Sabadell, després de teclejar les nostres dades d’accés, cal anar a Correspondència dins del menú desplegable.

Els beneficis d’un compte online

Un compte bancari online proporciona comoditat i rapidesa des del moment en què s’obre a través d'Internet. És el cas del Compte Online Sabadell1, amb el qual gestionar les finances a través de l’app del banc es converteix en una operació senzilla i amb totes les garanties de seguretat d’un compte tradicional. El Compte Online Sabadell permet gaudir dels beneficis de la banca digital i el millor d'un banc expert, ja que es pot comptar sempre que es necessiti amb l'assessorament d'un gestor, demanant cita prèvia a través de la mateixa app o des de la pàgina web de l'entitat.

Entre els avantatges que t’ofereix operar a través de l’app de Banc Sabadell cal destacar:

  • Fer Bizum, per a la qual cosa només cal conèixer el número de telèfon del destinatari, i transferències.

  • Domiciliar rebuts, com ara el de la llum, el de l’aigua o el de la comunitat de veïns.

  • Disposar de totes les targetes al teu mòbil. En obrir un Compte Online Sabadell, el banc facilita al titular una targeta de dèbit de forma gratuïta, sense comissió d'emissió ni manteniment. A més, pots contractar una o diverses targetes de crèdit sense comissió d’emissió ni de manteniment, sempre que la facturació del total de les targetes de crèdit vinculades al compte sigui mínim de 2.000 euros l'any. I, si tens les targetes al telèfon mòbil, pots pagar compres i controlar els teus moviments.

  • Retirar efectiu. Pots treure diners amb la targeta de dèbit del compte bancari online. És possible retirar efectiu a dèbit gratis als caixers de Banc Sabadell d'Espanya fent servir la teva targeta de dèbit, sigui quin sigui l'import que retiris. També és gratis si retires una quantitat igual o superior a 60 euros a caixers de les principals entitats adherides a la xarxa EURO 6000: Abanca, Ibercaja, Kutxabank, Unicaja Banco, CajaSur, Caixa Ontinyent i Colonya Caixa Pollença. També es pot fer amb el mòbil des de l’app de forma gratuïta.

  • Estalviar de manera senzilla. També és possible crear rutines d'estalvi amb el Compte Estalvi2 gratuït associat al Compte Online Sabadell. Des del telèfon mòbil pots establir pràctiques d'estalvi periòdiques de forma automàtica, com ara que l’app destini una quantitat de diners determinada directament a l'estalvi els dies de pluja d'una ciutat establerta prèviament.

  • Contractar altres productes financers. 

  • Operar amb seguretat. Realitza totes aquestes operacions de manera senzilla i segura des de l’app i sempre amb la tranquil·litat de saber que pots comptar amb el suport d'un professional del banc que t'ajudarà en tot el que necessitis, demanant cita prèvia amb el teu gestor des de l'app o la pàgina web.

 1 Rendibilitat del Compte Online Sabadell: 0 % TIN 0 % TAE per a saldos positius diaris, comissió d'administració i de manteniment: 0 euros/any. Liquidació del compte amb periodicitat trimestral.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més