Informació per a Octubre 2012
Butlletí mensual
Banco Sabadell
Exportar per Créixer
Temes d'actualitat
 

Banc Sabadell
L’elecció del mitjà de pagament

 

Pablo García, director de Comerç Exterior

Pablo García, director de Comerç Exterior, ens parla en aquest vídeo del que cal que tingui en compte l’empresa a l’hora d’escollir el mitjà de pagament.

Vegi el vídeo
 

AENOR
Suport al comerç internacional

 

Arola
Com planificar la
càrrega aèria

Els diferents serveis d’inspecció, assajos i certificació que AENOR ha desenvolupat en els darrers anys faciliten les activitats d’exportació i importació.

Recomanacions per planificar la càrrega aèria per tal d’optimitzar costos i disminuir riscos.

Leer más
Leer más
 

Amec
Les associacions industrials espanyoles reivindiquen la internacionalització

 

ESADE
Tres passes clau en el màrqueting en cercadors per a pimes exportadores

La internacionalització, i per tant el sector exterior, és el gran protagonista de la situació econòmica actual, atès que aporta creixement al PIB de manera contínua.

L’entorn digital ofereix múltiples oportunitats per a les pimes que saben aprofitar-les i, sens dubte, el màrqueting en cercadors ha de ser una de les peces clau de la nostra estratègia digital.

Leer más
Leer más
 

CESCE
Preacceleradores: un pas més en el suport als emprenedors

 

Garrigues
Aspectes clau del contracte de distribució

Detectar petites i mitjanes empreses i ajudar-les a créixer, aquest és l’objectiu de les acceleradores de negocis. O més ben dit, ho era. Darrerament han baixat un esgraó per agafar més impuls i s’adrecen directament a l’emprenedor amb una idea amb potencial.

El contracte de distribució no està expressament regulat al nostre
ordenament i, per tant, la relació entre el distribuïdor i l’empresari es fonamenta en els termes i les condicions que s’hagin pactat expressament al contracte corresponent.

Leer más
Leer más
 
Organisme Internacional
Bancs multilaterals de desenvolupament
Els bancs multilaterals de desenvolupament són institucions que ofereixen suport financer i assessoria fiscal per a activitats de desenvolupament econòmic i social als països en desenvolupament.
Font de dades
UNdata
Un cercador a Internet que mostra sèries estadístiques de dades compilades per la Divisió Estadística de les Nacions Unides. Permet la cerca i la descàrrega de dades d’àrees molt diverses, entre les quals destaquem la sèrie de Comerç (Commodity Trade Statistics Database).
País recomanat
 

Unió dels Emirats Àrabs

 

Dubai, Emiratos Árabes Unidos

La Unió dels Emirats Àrabs (UEA) és una federació de monarquies (emirats) situada al sud-est de la península d’Aràbia, a l’Àsia sud-occidental. Limita amb el golf Pèrsic al nord, amb el golf d’Oman al nord-oest, amb Oman al nord-est i a l’est i amb Aràbia Saudita al sud i a l’oest. La capital és Abu Dhabi.

Comprèn set emirats: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah i Umm al-Qaiwain.

El país ha experimentat un creixement i un desenvolupament considerables des que es va formar el 1971, principalment per la producció de petroli i de gas i per les seves polítiques econòmiques liberals.

Consultar
Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l´adreça de correu electrònic en la qual vol rebre aquest tipus d´informació, ho pot fer per correu postal o a qualsevol de les nostres oficines. Si no vol rebre més aquest butlletí, simplement faci clic aquí.

Sabadell és una marca registrada de Banco de Sabadell, S.A., avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, full B-1561. NIF A-08000143. Adreça de correu electrònic: info@sabadellatlantico.com.