Juliol 2012
Butlletí mensual
Banco Sabadell
Exportar per Créixer
Temes d'actualitat
 

Banc Sabadell
El document de transport en el crèdit documentari

 

Ignacio Masa, director de Comerç Exterior de la Territorial Nord de Banc Sabadell

Ignacio Masa, director de Comerç Exterior de la Territorial Nord de Banc Sabadell, ens parla en aquest vídeo sobre les característiques bàsiques que ha de tenir un document de transport per ser acceptable i plenament conforme a les condicions d’un crèdit documentari.

Vegi el vídeo
 

CESCE
Les pimes d’alimentació i begudes esquiven la crisi gràcies a les exportacions

 

Arola
El paper de l’operador logístic internacional a l’hora d’escollir els Incoterms

L’aparició de centenars d’empreses amb base tecnològica, l’auge dels business angels i la innovació que ha suposat l’arribada dels coneguts com...

Consells útils per determinar els Incoterms des de la perspectiva de la distribució internacional.

Llegir més
Llegir més
 

Amec
Iniciar l’exportació a Amèrica Llatina avui

 
Organisme Internacional
Organització Mundial del Comerç
Fonts de dades
WTO Trade Statistics Database.
Accés interactiu a les estadístiques comercials més recents de l’OMC. Inclou enllaços als perfils comercials, aranzelaris i de serveis.

En el marc de la Fira BizBarcelona, Muntsa Vilalta (subdirectora general d’Amec) i Isidre Puigdemassa (director d’Internacionalització d’Amec) van exposar les oportunitats que existeixen en “Exportar a Amèrica Llatina avui”. Van destacar la metodologia entre les claus per exportar i...

Llegir més
País recomanat
 

Brasil

 

Río de Janeiro, Brasil

El Brasil és la vuitena economia del món i la primera d’Amèrica Llatina. El potencial del seu mercat domèstic, els costos laborals baixos i la seva condició de porta d’entrada a Mercosur el converteixen en una destinació atractiva per als inversors. Amb un potencial de creixement enorme que segurament encara es veurà més impulsat per la quantitat d’inversions en infraestructures i en oportunitats de negoci generades pels propers esdeveniments que hi tindran lloc: Mundial de Fútbol 2014 i Jocs Olímpics de 2016.

Consultar
 

Garrigues
Aspectes legals relatius a les inversions al Brasil

 

ESADE
Chapter Brasil

Una visió general sobre els principals aspectes legals que cal tenir en compte en el marc de les operacions d’inversió estrangera al Brasil i, de manera especial, sobre determinades qüestions pràctiques que poden sorgir com a conseqüència del procés d’implementació.

Ricardo Mazzucca (MBA 97), president del Chapter Brazil, els convida a incorporar-se
al Chapter i a participar en els propers esdeveniments que organitzaran, en què tindran ocasió d'intercanviar idees, socialitzar i fer networking.

Llegir més
Llegir més
Per accedir, cancel·lar o rectificar les seves dades o l´adreça de correu electrònic en la qual vol rebre aquest tipus d´informació, ho pot fer per correu postal o a qualsevol de les nostres oficines. Si no vol rebre més aquest butlletí, simplement faci clic aquí.

Sabadell és una marca registrada de Banco de Sabadell, S.A., avda. Óscar Esplá, 37, 03007 Alicante. Inscrit en el Registre Mercantil de Barcelona, full B-1561. NIF A-08000143. Adreça de correu electrònic: info@sabadellatlantico.com.